Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Τρεχούμενη ευαισθησία


Τζένη Βραχνού το πραγματικό της ονοματεπώνυμο. Τι υπέροχος τρόπος να διαψεύδει κανείς μια τέτοια ασύστολη συκοφαντία, να λέγεται βραχνή διαθέτοντας και προβάλλοντας αυτή τη γάργαρη φωνή. Δεν είναι αυτός ο κόσμος -ο δικός μας;- για νεράιδες και ξωτικά, κυρία Βάνου, αλλά όπως θα έλεγε μια άλλη φευγάτη ιέρεια του τραγουδιού -η Αρλέτα- στο "Τσάι γιασεμί" για τους μονοκόματους άνδρες ....μα εσένα σ' είχαν συνηθίσει, σε φασολάδες και τουρλού ... (συγγνώμη για το χονδροειδή συσχετισμό, αλλά αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δυστυχώς).
Μια μικρή εξομολόγηση:
Έχω δημοσιεύσει πάλι το ίδιο βίντεο πριν από ένα χρόνο περίπου και υπήρξε μια εκκωφαντική σιγή στα Likes του Facebook. Κάποιοι θεώρησαν πως στέλνω ίσως κάποιο ευχαριστήριο μήνυμα σε μια κοπέλα με την οποία είχα πιθανώς περάσει ευχάριστες στιγμές, αλλά δεν "παίζω" με την ψυχούλα των ανθρώπων, ούτε δημοσιοποιώ υπαινιγμούς για τόσο προσωπικά ζητήματα.
Έχουμε ανάγκη το παραμύθι και την ερωτική μυθολογία για να γίνει η ζωή μας αρκετά υποφερτή να τη ζούμε, για να μην πω όμορφη και πιθανώς διαφωνήσετε μαζί μου.

Γιώργος Χατζηαποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: