Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη του 2010 μ.Χ.

4 σχόλια:

fractal είπε...

Den μπορούσα να φανταστώ πιό όμορφη ανάρτηση για την υποδοχή του καινούριου χρόνου.

Η εικόνα αυτή, από την υποδοχή της χιλιετίας, ήταν το πιό αντιπροσωπευτικά δυνατό μήνυμα που θα μπορούσαμε να στείλουμε στην κοινωνία των Εθνών..
Δεν μου έχει φύγει ποτέ από το μυαλό.
Λέω να ειιδοποιήσω τους φίλους bloggerς να περάσουν από εδώ να την δούν και να την ακούσουν..

roadartist είπε...

Καλή χρονιά! Καλή Πρωτοχρονιά!
Ότι ποθείς ευχή μου!!

Γιώργος Χατζηαποστόλου είπε...

Καλή χρονιά αγαπητές φίλες. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει καλύτερη από την φετινή αλλά και τις προηγούμενες.
Φράκταλ, γνωρίζω την ευαισθησία σου σε θέματα παράδοσης, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα σε ενθουσίαζε τόσο η ανάρτησή μου. Σε ευχαριστώ πολύ.
Ο Χρόνης Αϊδονίδης είναι ο τελευταίος επιζών από τη γενιά των μεγάλων παραδοσιακών καλλιτεχνών. Ο προ-τελευταίος ήταν, κατά τη γνώμη μου ο Αριστείδης Μόσχος με το σαντούρι του.
Καλλιτέχνιδα του δρόμου, συνεχίζεις να δίνεις με την παρουσία σου και τα θέματά σου, όπως τα προβάλεις,αξία στον δρόμο αλλά και στον προορισμό.

ολα θα πανε καλα... είπε...

Τον Χρόνη Αηδονίδη τον έμαθα από ένα νανούρισμα που πολύ με άγγιξε.Μου έλεγαν να τον ακούσω εδώ και πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς έκανα όπως κάνουμε συχνά και χάνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάτι,από αμέλεια ή εμμονή στις απόψεις μας που δεν ξέρω πώς,έχουν παγιωθεί λανθασμένα μερικές φορές.Κι έτσι θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που γνώρισα τους ήχους του μεγάλου Χρόνη Αηδονίδη.
Ας ευχηθώ κι εγώ από εδώ,έστω με ένα μήνα καθυστέρηση,χρόνια πολλά και καλά,για όλους!